Welpen

Voor de Welpen begint de vergadering steeds stipt om 14 uur in het jeugddorp, tenzij anders vermeld in het programma. De vergadering eindigt om 17 uur, maar om 16 uur worden de Welpen verwend met een koekje en een drankje.

Welpen doen beter ook niet hun nieuwste kleren aan, want weer of geen weer, Welpen ravotten er op los en hun kleren kunnen wel eens (heel) vuil worden. Ook een spatje regen houdt Welpen niet tegen om buiten te spelen. Breng dus ook steeds regenkledij mee!

Als elp kom je ook steeds in perfect uniform naar de scouts! Dit wil zeggen: korte blauwe of zwarte broek, hemd en das. In de winter mag dat eventueel een lange blauwe of zwarte broek zijn. Omdat we met veel Welpen zijn, zou het wel handig zijn moest jullie naam in jullie hemd en op jullie das staan.

05/06 HANGTIME JOEPIE!!! 14 uur aan Hangtime zelf.

12/06 Eenheidszwemmen! Wie zwemt het rapst? We spreken af om 15 uur aan het zwembad van Oostende en verlaten het zwembad weer om 18 uur. Breng €2 mee!

19/06 Nog 17 dagen en 't is kamp!!

26/06 Laatste zondag van het jaar :( Zeehonden en Welpen spreken ook af om 14 uur aan de Spuikombasis. Vanaf 17 uur afsluiter van het scoutsjaar! Meer info volgt.