Welpen

Voor de Welpen begint de vergadering steeds stipt om 14 uur in het jeugddorp, tenzij anders vermeld in het programma. De vergadering eindigt om 17 uur, maar om 16 uur worden de Welpen verwend met een koekje en een drankje.

Welpen doen beter ook niet hun nieuwste kleren aan, want weer of geen weer, Welpen ravotten er op los en hun kleren kunnen wel eens (heel) vuil worden. Ook een spatje regen houdt Welpen niet tegen om buiten te spelen. Breng dus ook steeds regenkledij mee!

Als elp kom je ook steeds in perfect uniform naar de scouts! Dit wil zeggen: korte blauwe of zwarte broek, hemd en das. In de winter mag dat eventueel een lange blauwe of zwarte broek zijn. Omdat we met veel Welpen zijn, zou het wel handig zijn moest jullie naam in jullie hemd en op jullie das staan.

27/11 Mowgli eet graag snoepjes!!

04/12 Is het een vliegtuig, is het een vogel? Nee dat is het niet! HET IS SINTERKLAAS! We spreken af om 14 uur in het Jeugddorp. Daar doen we een activiteit in afwachting van de Sint. Om 16 uur zijn ook alle ouders, broers, zussen, ... welkom om samen de Sint in ontvangst te nemen en te luisteren naar zijn toespraak met een drankje en wat lekkers.

11/12 Het is internationale dag van de bergen!!

18/12 Hoe maak je Welpensoep? (En is dat lekker??)

25/12 Geen scouts.

26-30/12 Winterkamp Poperinge (= super tofff (zeker meegaan))! Meer info volgt.

01/01 Geen scouts, maar gelukkig nieuwjaar!!!

08/01 Eenheidsschaatsen! Meer info volgt.

15/01 Kan jij sneller dan Rikki-Tikki-Tavi een chocomousje eten zonder handen?

22/01 Squat jij meer dan Mowgli?

29/01 Is 1 + 1 wel echt 2? Ook nieuwjaarsreceptie! Meer info volgt.

05/02 Wat doen jullie in de zomervakantie?

12/02 Hoeveel vlekken heeft een roze koe?

19/02 Geen scouts. De leiding is op weekend!

26/02 Wist je dat vogels geen pipi doen?!