Welpen

Voor de Welpen begint de vergadering steeds stipt om 14 uur in het jeugddorp, tenzij anders vermeld in het programma. De vergadering eindigt om 17 uur, maar om 16 uur worden de Welpen verwend met een koekje en een drankje.

Welpen doen beter ook niet hun nieuwste kleren aan, want weer of geen weer, Welpen ravotten er op los en hun kleren kunnen wel eens (heel) vuil worden. Ook een spatje regen houdt Welpen niet tegen om buiten te spelen. Breng dus ook steeds regenkledij mee!

Als elp kom je ook steeds in perfect uniform naar de scouts! Dit wil zeggen: korte blauwe of zwarte broek, hemd en das. In de winter mag dat eventueel een lange blauwe of zwarte broek zijn. Omdat we met veel Welpen zijn, zou het wel handig zijn moest jullie naam in jullie hemd en op jullie das staan.

05/09 Overgangen. Leden geboren in 2011 worden verwacht om 11 uur in het Jeugddorp met hun fiets en lunchpakket. Leden geboren in 2012 worden verwacht om 14 uur. Leden geboren in 2013: zie programma Zeehonden.

12/09 Startdag: we spreken af om 14 uur aan de Spuikombasis. Familie en/of vrienden zijn ook welkom vanaf 16 uur voor een drankje en een braadworst!

19/09 Baloe is terug, joepie!!!

26/09 Geen scouts, de leiding is op Saamdagen.

03/10 Bagheera speelt verstoppertje. Wie vindt haar?

10/10 Wie is hier de slimste Welp?

17/10 Er beweegt daar iets in de jungle...

24/10 Het begint hier te spoken, BOE!

31/10 Honingzoektocht, want Baloe heeft honger!

06-07/11 Karelaweekend! Meer info volgt.

14/11 Akela verzamelt de roedel, wie komt?

21/11 Wie is sneller dan Bagheera?

28/11 Baloe is weer eens aan het zingen.