Welpen

Voor de welpen begint de vergadering steeds stip om 14 uur in het jeugddorp, tenzij anders vermeld in het programma. De vergadering eindigt om 17 uur, maar om 16 uur worden de welpen verwend met een koekje en een drankje.

Welpen doen beter ook niet hun nieuwste kleren aan, want weer of geen weer, welpen ravotten er op los en hun kleren kunnen wel eens (heel) vuil worden. Ook een spatje regen houdt welpen niet tegen om buiten te spelen. Breng dus ook steeds regenkledij mee!

Als welp kom je ook steeds in perfect uniform naar de scouts! Dit wil zeggen: korte blauwe of zwarte broek, hemd en das. In de winter mag dat eventueel een lange blauwe of zwarte broek zijn. Omdat we met veel welpen zijn, zou het wel handig zijn moest jullie naam in jullie hemd en op jullie das staan.

06/06 GEEN SCOUTS

13/06 GEEN SCOUTS

20/06 Er beweegt iets in de jungle...

27/06 Bijna zomerkamp! Hebben jullie ook al zin in muggenbeten en karweien?