Aspiranten

De Aspiranten verzamelen steeds op de spuikombasis in perfect uniform, met korte blauwe of zwarte broek. Neem steeds je reservekledij mee als de vergadering doorgaat op de spuikombasis en neem eventueel wat geld mee om een vieruurtje mee te kopen aan de scoutsbar.

27/11 Hallelujah! Een wonder is geschied!

04/12 De Sint heeft eitjes meegebracht! We spreken af om 14 uur in het Jeugddorp. Daar doen we een activiteit in afwachting van de Sint. Om 16 uur zijn ook alle ouders, broers, zussen, ... welkom om samen de Sint in ontvangst te nemen en te luisteren naar zijn toespraak met een drankje en wat lekkers.

11/12 Hhhhmmmmm... boterhammen met chocooooo... en een eitje?

18/12 Brad Pitt is jarig!! OMG.

25/12 Geen scouts.

26-30/12 Winterkamp Poperinge! Meer info volgt.

01/01 Geen scouts. De leiding moet nog een beetje bekomen van Oudejaarsavond. Gelukkig Nieuwjaar!

08/01 Eenheidsschaatsen! Meer info volgt.

15/01 Baiji was gisteren jarig. Feest een beetje, maar zonder Baiji want ze heeft morgen een examen.

22/01 Ra... ra... ra... wie zit in de kast?

29/01 Beste dag van het jaar!!! Ook nieuwjaarsreceptie! Meer info volgt.

05/02 Coati legt een ei.

12/02 Ooohnn Valentijn is binnen 2 dagen. We gaan allemaal een Tinderdate zoeken.

19/02 Geen scouts. De leiding is op weekend!

26/02 Help! Kiboko haar eiers zijn gebroken!