Alles over inschrijven voor scoutsjaar 2022-2023!

Beste scouts,

Beide kampen zitten erop en wij denken alweer aan het komende scoutsjaar. Wij hopen alvast dat iedereen zich rot amuseerde en volgend jaar nog wil blijven komen!

Omdat wij de voorbije jaren vaak bijna volledig volzet waren bij de jongste takken, werken wij met een inschrijvingssysteem
Ook dit jaar is het zo. 

Zussen, broers en kinderen van leden van het comité of oud-scouts krijgen voorrang om lid te worden. 
Zij kunnen hun kind al inschrijven tussen 2 augustus en 7 augustus. Dit kan via deze link.

Net zoals vorig jaar, willen wij ook weer vragen om de huidige leden opnieuw in te schrijven. Geen zorgen, jullie blijven automatisch lid, maar zo zijn al jullie gegevens terug up-to-date. Daarvoor hebben jullie de tijd van 2 augustus tot en met 25 augustus via deze link.

Voor de nieuwe kinderen zal er een inschrijflink zijn die op 8 augustus online zal komen en waarop ingeschreven kan worden. Deze zal afgesloten worden op 25 augustus.

Opgelet! Indien er niet voldoende plaatsen zijn voor het aantal ingeschreven kinderen per geboortejaar, zal er geloot worden voor de open plaatsen. Het is dus niet nodig om meerdere keren in te schrijven of om zo snel mogelijk in te schrijven. 

Als je graag eerst wat info wil over onze scouts, bekijk dan zeker de website of stuur een mailtje naar seascouts@seascouts.be.

Indien je kennissen of vrienden hebt die interesse hebben om in te schrijven, aarzel dan niet om deze mail door te sturen. 

Stevige linker,
De leiding