Wie is wie?

Wie is Meeuw?

Naam: Manon Decru

Functie: Welpenleiding

Totemnaam: Stoutmoedige Meeuw


Naar wie keek je het meest op als kind? Mijn papa, ik wou altijd kinesist worden zoals hij.

Wat betekent scouting voor jou? Familie en vrienden voor het leven, ook heeft het een gevoel van vrijheid en ben je even weg van de echte wereld.

Wat wilde je worden toen je klein was? Kinesist zoals mijn papa.

Als je één wens mocht doen, wat zou die dan zijn? De wereld hervormen zodat het milieuvriendelijk is en dat ook iedereen een goed gelukkig leven heeft.

Wat frustreert jou het meest? Mensen met een superioriteitsgevoel.

Wat vind je belangrijk in het leven? Kunnen genieten van simpele momenten.

Indien het mogelijk zou zijn door de tijd te reizen, naar waar zou je dan een reis maken? De oudheid.

Stel dat je huis in brand staat en je kan nog één iets redden, wat zou dat dan zijn? Deze vraag is te moeilijk om 1 iets te kiezen, ik zou mijn katjes meedoen, maar ook de assen van mijn grootouders.

Naar welk land of welke streek wil je zeker nog op reis gaan? Ik heb niet echt een voorkeur, ik wil gewoon graag eens alle culturen kunnen zien.

Welke voorstelling, boek of film kan je nooit meer vergeten en waarom? Call Me by Your Name, het was zo'n mooie film, niet alleen het verhaal, maar ook de manier van filmen. Je voelt ook zeer goed de emoties omdat het zo goed geacteerd is.

Wat is je favoriete motto? Het is wat het is.


Encyclopedie

De Meeuw is bevallig en komt lieftallig over, maar waar ze dikwijls komt en buit vindt, kan ze brutaal zijn. De houding is edel en verraadt een zekere fierheid. De Meeuw is ijverig. Hij heeft een sterk uithoudingsvermogen. De Meeuw vergeet nooit een betekenisvolle ervaring.