Freddy De Vadder - Mindfullness

Datum: 
21/01/2023 - 20:00

Wij organiseren op 21 januari 2023 een show van Freddy De Vadder in De Grote Post. In ruil voor het op ons nemen van de organisatie, gaan de inkomsten uit de ticketverkoop naar onze werking.

Met "Mindfullness" gaat Freddy noodgedwongen terug naar zijn roots. Corona heeft hem sowieso zoals menig artiest terug aan de bedelstaf gebracht. Gelukkig kon hij het hoofd boven water houden dankzij zijn nieuwe prente, een feministe met een fulltime job bij de overheid, met een zwak voor de charmantste antiseksistische machofilosoof aller cismannen. Met de adem in de nek van het groeiend aantal hysterische (anti)woke communes kon niemand hem wellicht beter voorbereiden om zichzelf heruit te vinden om uiteindelijk terug te komen naar zijn eigen zelve en wederom aan alles zijn ****** te vagen. Het resultaat wordt wellicht alweer een heerlijk - niet instant helder - pleidooi vol met eerlijke, provocerende anekdotes uit Freddy's alledaagse queeste naar een alsnog genietbaar en vol(mondig) leven.

In zijn nieuwe show vertelt De Vadder over hoe hij corona doorstaan heeft - "een parcours met vallen en opstaan" - en het leven als vijftiger. De wereld voelt voor de komiek niet meer vertrouwd aan. Niet alleen lacht hij met enkele 'MeToo-situaties', toeschouwers maken ook kennis met de nieuwe vriendin van De Vadder.

Tickets zijn verkrijgbaar in het UiTloket of via deze link.